Dagens lunch/middag
Den som gillar tortelini mååååste prova detta.
Min favvo sen jag va liten!
Har dock inga mått på ingredienserna då jag har i efter dagsformen.
TORTELINIGRYTA:
Tortelini med ostfyllning
Frysta grönsaker (vilken sort man vill. vi använder ärtor och morötter)
Skinka (typ rökt skivat)
Creme fraiche
Riven ost (typ tex mex/taco)
Vitlök
Koka tortelinin. Häll grönsakerna i ett durkslag (ca 1 dl/person) och spola med varmt vatten tills dom tinat.
Häll av tortelini-vattnet över grönsakerna. Häll tillbaka allt i kastrullen.
Skär skinka i mindre bitar och häll i kastrullen.
Tillsätt creme fraiche, ost och vitlök efter tycke och smak.
Blanda och värm.
Krydda gärna med italiensk salladskrydda på tallriken.
MUMS!!!
Den som gillar tortelini mååååste prova detta.
Min favvo sen jag va liten!
Har dock inga mått på ingredienserna då jag har i efter dagsformen.
TORTELINIGRYTA:
Tortelini med ostfyllning
Frysta grönsaker (vilken sort man vill. vi använder ärtor och morötter)
Skinka (typ rökt skivat)
Creme fraiche
Riven ost (typ tex mex/taco)
Vitlök
Koka tortelinin. Häll grönsakerna i ett durkslag (ca 1 dl/person) och spola med varmt vatten tills dom tinat.
Häll av tortelini-vattnet över grönsakerna. Häll tillbaka allt i kastrullen.
Skär skinka i mindre bitar och häll i kastrullen.
Tillsätt creme fraiche, ost och vitlök efter tycke och smak.
Blanda och värm.
Krydda gärna med italiensk salladskrydda på tallriken.
MUMS!!!